Kvalitet og integritet er kerneværdier i K.L Entreprise

K.L Entreprise er stiftet af bygningskonstruktør og tømrer René Lagoni Hansen og tømrer Lars Lykke Pedersen i vinteren 2021. Til sammen har de to esbjergensere årtiers erfaring i byggebranchen og utallige store projekter i ryggen, ligesom de har stor succes med henholdsvis egen entreprenørvirksomhed og tømrer- og snedkervirksomhed.

Derudover er René og Lars barndomsvenner, så du kan stole på, at samarbejdet fungerer.

Vi bruger vores erfaring til professionelt at løse alle slags entrepriser for vores kunder, og vi sætter en ære i at levere den højeste kvalitet, for vi er stolte af vores fag.

Hos K.L får du en professionel samarbejdspartner, der leverer resultater, som vi er stolte af og som du bliver glad for.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi bestræber os altid på at imødekomme kundens ønsker, behov og krav

K.L Entreprise tilbyder tilbyder alt fra større tømreropgaver til store entrepriser og renovering.

Vi håndterer sager fra idé til aflevering og sætter en ære i at levere vores arbejde til tiden og i den bedste kvalitet.

Erhverv

K.L Entreprise tilbyder byggeri for erhvervskunder med fokus på kvalitet og behov og ønsker.

Hovedentrepriser

Hovedentrepriser udføres ved Konstruktur, som står for størstedelen af arbejdet. Bygherre står selv for levering af færdigt tegning- og beskrivelsessmateriale samt indhentning af tilladelser fra myndigheder.

Tømrerentreprise

Vores opgaver indenfor tømrerentrepriser spænder bredt. Vi udfører kvalitets tømrerarbejde i større målestok. Vi udfører alle typer tømreropgaver i høj kvalitet.

Private

K.L Entreprise tilbyder også byggeri for private kunder. Vi kan indfri jeres ønsker og krav til nybyggeri, renoveringer og tømreropgaver.

Almene boliger

Vi har stor erfaring inden for nybyg, ombyg og tilbyg af almene boliger. Gennem fælles dialog finder vi frem til de bedste løsninger.

Kommunale bygherre

Vi har god erfaring med kommunalt byggeri. Et typisk kommunalt byggeri kan være nybyg, ombyg, renovering eller tilbygning af institutioner, skolebyggeri eller kommuner.

Har du et projekt for os?

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan hjælpe med

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Derfor skal du vælge K.L Entreprise til dit byggeprojekt

Vi sørger for at tingene bliver færdige til det aftalte tidspunkt

I alle vores projekter har vi stor fokus på kvalitet, tid og økonomi. Vi er knivskarpe på deadlines, forstået på den måde, at vi er gode til at inddrage de enkelte underentreprenører, så tingene bliver færdige på det aftalte tidspunkt.

Dét, vi siger, er det, vi gør.

Hos K.L Entreprise har vi stor fokus på menneskelige aspekt, vi er ærlige og troværdige.

Vores største styrke ligger indenfor større tømrerentrepriser

Med K.L Entreprise får du en professionel samarbejdspartner med stærke faglige kompetencer, troværdighed og stor fokus på kundetilfredshed.

Vi er også sociale!

Facebook

Instagram

LinkedIn

Youtube